Tisková zpráva: V Praze proběhne mezinárodní rodičovská konference

Hlavním tématem je podpora rodičů ve vzdělávání svých dětí.

Praha 23. dubna  – European Parents Association (EPA) se rozhodla uspořádat konferenci a valnou hromadu v roce 30. výročí svého založení v Praze. Hlavní příspěvky a workshopy se budou věnovat různým způsobům, jak se můžeme angažovat a vzdělávat jako rodiče.

Česká asociace rodičů Fórum rodičů a organizace EDUin jsou národními spoluorganizátory konference. Fórum rodičů je místním kontaktním místem pro informace k přihlášení českých účastníků. Magdalena Marešová z organizace Fórum rodičů představí na konferenci výsledky výzkumu v oblasti partnerství rodiny a školy. Níže se můžete seznámit s plánovaným workshopem Fóra rodičů v rámci konference.

Konference proběhne 24. – 25. dubna 2015 v PARKHOTELU Praha, Veletržní 20
Pozvánku a program naleznete zde.

European Parents Association – EPA (euparents.eu) je evropskou asociací rodičů, která podporuje v Evropě hlas rodičů po 30 let své existence. Tato střešní asociace národních rodičovských asociací má téměř 50 členů ve 30 zemích. Prostřednictvím svých členských organizací oslovuje EPA více než 150 miliónů rodičů po celé Evropě. EPA upozorňuje na práva a odpovědnost rodičů, hlavních vzdělavatelů svých dětí, se speciálním zaměřením na zapojení rodičů do všech aspektů vzdělávání dětí.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

Líbil se vám náš článek nebo k němu máte co říct? Ohodnoťte ho a okomentujte. Budeme rádi za vaše postřehy a zkušenosti. Můžete ho i sdílet na svém facebooku.

Přihašte se přes facebook, twitter nebo Zaregistrujte se
0 0 votes
Article Rating
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks

Pro komentování se přihlaste

Vyberte si,
jaké téma Vás nejvíce zajímá
a dejte se do čtení.

Články pak můžete dále filtrovat. Například dle
věku dítěte a jejich hodnocení.

Staňte se členem naší komunity.

Nechte si posílat ty nejzajímavější články ze světa vzdělávání
a odebírejte náš Facebook.

Buďte naší součástí.